Cindy Koster

WIE

Enthousiast, spontaan en genietend van het leven, dat ben ik. Ik hou ervan om zoveel mogelijk mooie momenten creëren in het leven om hier later met een glimlach aan terug te denken. Vier het leven en vier de liefde! Dat is mijn motto. 

Je kiest voor elkaar en dit moment wil je delen met iedereen die dichtbij je staat. Dat is iets wat jullie samen hebben besloten. Als trouwambtenaar vind ik het heel bijzonder om bij te dragen aan dit unieke moment. Hoe deze dag eruit ziet is voor iedereen anders en ik denk graag met veel enthousiasme met jullie mee om te komen tot een persoonlijke speech zodat we ook van dit moment van de dag iets moois maken en het verhaal van jullie liefde vertellen. 

Don’t wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect: Samen van deze trouwdag een feest maken, op een manier die past bij jullie wensen omdat dit verhaal uniek is en jullie dag onvergetelijk moet zijn!

WENSEN

Als trouwambtenaar mag ik jullie huwelijk voltrekken op de plek van jullie voorkeur. Dit kan in de trouwzaal van een stadhuis zijn of op een andere, door de gemeente goedgekeurde, trouwlocatie. Misschien de plek waar je ten huwelijk bent gevraagd? Of waar je mooie herinneringen aan hebt? Vraag bij de gemeente na welke locaties er mogelijk zijn. 

Wanneer je in de gemeente Velsen wilt trouwen en je wilt mij graag als BABS, dan kun je een verzoek indienen bij deze gemeente omdat ik hier werk als ZZP-er. 

Zijn er kinderen bij de ceremonie aanwezig? Dan is het mogelijk om hen een bijzondere rol te laten vervullen. Zij kunnen het huwelijk bevestigen door een klap met de hamer te geven en het is mogelijk dat ik een (niet officiële) kinderakte voor hen maak die zij kunnen ondertekenen. Of misschien willen zij zelf iets vertellen tijdens de ceremonie? Er is veel mogelijk en altijd weer een groot succes wanneer kinderen een bijzondere rol vervullen of een bijdrage leveren!

Ook is het uiteraard mogelijk om muziek te laten spelen of te draaien voor, tijdens en na de ceremonie. Dit kan op vele manieren die ik graag met jullie bespreek. Bij binnenkomst, tijdens het tekenen van de akte of bij het vertrekken? Ik denk graag met jullie mee!