Referenties

Ik blijf het bijzonder vinden om een huwelijk te mogen voltrekken, iedere keer weer. Ieder huwelijk is anders, maar altijd is het een onvergetelijke dag en de ceremonie een mooi moment. Wanneer ik dan achteraf een een reactie krijg van een blij bruidspaar voel ik me vereerd dat ik een bijdrage mocht leveren aan zo’n belangrijke dag in hun leven. Lees hier de reacties die ik mocht ontvangen.

Familie Duineveld

Wij waren er snel uit: BABS Cindy mag ons trouwen. Jong, vlot, sprankelend, vertrouwd. Cindy heeft goed geluisterd naar onze ceremonie wensen, waardoor we echt ‘op onze manier’ getrouwd zijn. Ze had een bondige, heldere toespraak. Alles wat ze vertelde klopte en ze wist bepaalde details op een leuke manier te benoemen. Ook de wijze waarop Cindy onze kinderen bij de ceremonie heeft betrokken, waarderen wij enorm: een kinder-trouwakte in de stijl van onze trouwkaart en onze dochter mocht naar voren komen om een rondje te draaien met haar jurk omdat ze zo graag een ‘ronddraai-jurk’ wilde hebben.  Heel persoonlijk en attent. Zelfs een kleine wijziging op het laatste moment, is doorgekomen en geheel naar wens uitgevoerd. Een jaar later kijken wij nog steeds terug op een fantastische ceremonie. Nogmaals bedankt Cindy!

Vincent en Miranda

Trouwen betekende voor ons het vieren van de liefde samen met iedereen die belangrijk voor ons is. En dat feest heeft Cindy nog een tikje onvergetelijker gemaakt. We hebben genoten van de persoonlijke speech, waarin ons verhaal zo geweldig werd verwoord. En de mooie verhalen van familie en vrienden die verweven waren in de ceremonie maakte het voor ons echt heel rijk en liefdevol. Cindy wist duidelijk de juiste snaren te raken! Zelfs de bruidskindjes hingen vol trots aan haar lippen. En de kinder-handtekening maakte het feest voor onze kleine natuurlijk compleet.

We zijn Cindy enorm dankbaar dat ze dit moment zo speciaal voor ons heeft gemaakt. Om nooit meer te vergeten!

Familie Schelvis

Cindy was onze BABS toen wij besloten ons 12 1/2 jarig jubileum extra kleur te geven. Tijdens het voorgesprek met Cindy nam zij alle tijd om ons, afzonderlijk, ons verhaal te laten doen. Als verassing ter overstaande van onze familie, vrienden en dochters, hebben wij elkaar opnieuw het ja- woord gegeven. De speech die Cindy voordroeg was prachtig, ze had onze gesprekken perfect samengevat. Met een lach en een traan hebben wij ‘opnieuw’ voor elkaar gekozen en we hadden ons daar geen betere BABS bij kunnen wensen!

Jolijn en Tomas

Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een ambtenaar die goed bij ons zou passen. Cindy sprak ons meteen aan vanuit het lange rijtje beschikbare ambtenaren van de gemeente. Zij stelde voor om een informeel gesprek te hebben om ons alle drie goed voor te bereiden op de grote dag. Vooraf hebben we een uitgebreide vragenlijst ingevuld die haar zou helpen om een mooie speech te schrijven die helemaal op ons was toegespitst. De eerste indruk die wij hadden gekregen van haar introductie op de site klopte helemaal, een fijne vrouw die hart heeft voor de trouwbusiness. Het contact via mail ging allemaal prima, en de ceremonie was tot in de puntjes geregeld! Haar gevoel voor humor heeft er ook voor gezorgd dat er flink is gelachen tijdens de ceremonie, wat er bij ons beiden voor heeft gezorgd dat de zenuwen snel afnamen. Het heeft zeker bijgedragen aan onze mooiste dag, en wij wensen dat ook vele andere toekomstige bruidsparen toe.

Jolijn en Tomas

Dennis en Sharon

Cindy heeft ons op 28 juni getrouwd. Wat een geweldige dag. Cindy zorgde voor een mooie en informele ceremonie. Alles wat wij verteld hebben tijdens het kennismakingsgesprek had zij mooi verwerkt tijdens onze ceremonie. Een dag om nooit meer te vergeten.

Wesley en Melissa de Dijcker

We willen je onwijs bedanken voor het leiden van onze ceremonie op 27.09.2019. We hebben alleen maar positieve berichten had op de prachtige speech die je had en hoe deze overbracht hoe wij zijn en wat ons verhaal is. De attentie van de bloemzaadjes vonden we ook echt enorm leuk! Het zakje ligt nog even opgeborgen en hopen we snel te kunnen planten als we een nieuw huis hebben zodat we er ook jaren van kunnen genieten.

Nogmaals bedankt!

fotograaf: Hanriëtte van Leeuwen.

Johan en Jolanda Zwaaij

Dank je wel voor je prachtige speech tijdens de ceremonie van ons huwelijk. 
We hebben een geweldige dag gehad en jouw rol heeft hier zeker ook aan bijgedragen. 
Wij hebben veel complimenten gekregen over de manier waarop Johan zijn vader bij de ceremonie betrokken werd. 
Nogmaals dank!

Jamie en Petra

Cindy heeft ons op 25 januari getrouwd. Wat een geweldige dag. Cindy zorgde voor een mooie en informele ceremonie. Alles wat wij verteld hebben tijdens het kennismakingsgesprek had zij mooi verwerkt tijdens onze ceremonie. Een dag om nooit meer te vergeten.

Margreth en Marcel

Wij zijn nog volop aan het nagenieten van onze bruiloft afgelopen zaterdag! Wij vonden het helemaal fantastisch en hebben volop genoten. Op zondag ochtend kwamen bij mij de tranen van geluk. Wat een mooie dag was dat en wij willen jou daar mede hartelijk voor bedanken! We hebben genoten van je speech en van de ontspannen sfeer waarmee jij de hele ceremonie hebt gebracht. Van vele van onze gasten kregen we lovende woorden over onze trouwambtenaar, jij dus, dus die brengen we graag aan je over bij deze. Jip vond het uiteindelijk ook allemaal heel erg leuk. Hij wil graag dat we nog meer trouwfeesten doen, maar ik heb hem aangegeven dat het in principe de bedoeling is dat je maar 1 keer trouwt… Ha, ha.   Nogmaals hartelijk dank voor de mooie woorden!   Hartelijke groet,   Margreth & Marcel